Texte legal, política de privacitat.

 

IDENTIFICACIÓ

 

En compliment amb el deure informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades: L’empresa titular del domini web és Disseny apunt, amb domicili a aquests efectes en avinguda catalunya, 13 Local 1, Masquefa 08783 amb C.I.F.: 36576879W inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona amb Correu electrònic de contacte: info@dissenyapunt.com. Telèfon 93.772.61.15.

 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL.

 

Els textos, imatges i la resta de continguts d’aquesta Website són de la nostra propietat. Tots els logotips, dissenys i marques que apareixen en aquest website, formen part dels drets de propietat intel·lectual registrats per la nostra empresa, quedant prohibida qualsevol modalitat d’explotació sense autorització expressa, és a dir, es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació total o parcial en qualsevol suport o mitjà dels continguts d’aquest website sense el previ i exprés consentiment de la nostra empresa, tret que s’indiqui el contrari o el seu ús sigui a títol personal i no vulneri els drets reconeguts per la legislació vigent.

 

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS.

 

Per visitar la nostra pàgina Web, no cal subministrar cap informació personal. No obstant això, si vostè desitja més informació sobre els nostres productes, haurà d’emplenar el nostre formulari de recollida de dades per poder donar curs a la seva sol·licitud. Només vostè és el responsable de la veracitat de les dades proporcionades. Les dades facilitades per vostè passaran a formar part d’un fitxer, el responsable del qual és Disseny a punt i tal com li informem al peu del formulari, vostè pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, oposició i rectificació de les dades en el nostre fitxer dirigint-se a la nostre empresa o a la nostra adreça de correu electrònic de contacte. El tractament de les dades personals dels usuaris és conforme a les disposicions de la L.O. 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, així com al Reglament 994/99 de Mesures de Seguretat.

 

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT.

 

Qualsevol informació relacionada amb nosaltres, que pogués trobar-se o distribuir-se en Websites, correus electrònics, fòrums o similars, únicament es considerarà veraç si consta o ha constat en aquest lloc web. L’usuari admet conèixer l’existència a la xarxa de virus, cucs i altres elements nocius. Correspondrà a l’usuari, la disponibilitat d’eines adequades per a la detecció i desinfecció dels mateixos, sense que la nostra empresa sigui responsable dels danys produïts en els equips de l’usuari durant el seu accés al lloc web. L’accés a la web, requereix de serveis i subministraments per part d’altres prestadors de serveis de la societat de la informació, la fiabilitat de la qual, qualitat, continuïtat i funcionament escapa al nostre control. Per tant, els serveis prestats a través de la web, poden ser suspesos, cancel·lats o resultar inaccessibles a qualsevol moment, sense que puguem respondre per això. Així mateix no ens responsabilitzem dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts a l’usuari per desconnexions a les xarxes de telecomunicacions, produint suspensió, cancel·lació o interrupció del producte. Queda prohibit utilitzar qualsevol dels continguts i serveis amb finalitats il·lícites o lesius de drets i interessos de la nostra empresa, de tercers, o de qualsevol forma que pugui danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització de la web. L’usuari llegeix i accepta les normes d’aquest avís legal.

 

CONDICIONS D’ÚS PER A LA WEB.

 

El fet d’accedir a aquest lloc web i d’utilitzar els materials continguts en ella implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva alguna, aquestes condicions.

 

CONDICIONS D’ÚS

 

Aquest lloc web conté materials realitzats per la nostra empresa amb finalitats únicament informatives. L’usuari ha de tenir en compte que a causa dels avanços en innovació, recerca, així com la posada al mercat de nous productes, dits materials poguessin no reflectir la informació més recent sobre les qüestions analitzades. Així mateix, aquests materials poden ser modificats, desenvolupats o actualitzats sense notificació prèvia. De la mateixa manera qualsevol dels serveis prestats, fins i tot la pròpia web podrà ser interrompuda per la nostra empresa. Els materials continguts en aquest lloc web no poden ser considerats, en cap cas, com a substitutius d’assessorament o d’una altra naturalesa. L’accés a aquests materials no pretén constituir ni implica relació alguna entre professional i client, ni qualsevol altre tipus de relació de confiança o professional entre la nostra empresa i l’usuari d’aquest lloc web. Per això, l’usuari no ha d’actuar sobre la base de la informació continguda en la mateixa, sense recórrer prèviament al corresponent assessorament professional. Així mateix, l’usuari no ha d’enviar a la nostra empresa cap tipus d’informació confidencial sense haver-ho consultat prèviament i haver rebut autorització expressa i per escrit per remetre aquesta informació. La creació de vincles d’hipertext amb la nostra web requerirà la nostra autorització prèvia i per escrit. Així mateix declina tota responsabilitat que pugui derivar-se del contingut, publicitat, productes o serveis que estan disponibles en altres Webs enllaçades amb la nostra. Les sol·licituds d’autorització hauran de remetre’s a la nostre adreça de correu electrònic de contacte. Qualsevol ús indegut que es realitzi en aquesta matèria constitueix una infracció legalment sancionable.