Samarretes personalitzades

 

Disseny a punt, la vostra empresa de confiança per a la creació de samarretes personalitzades. Som especialistes en transformar les vostres idees en peces úniques, ja sigui amb fotos, frases inspiradores o qualsevol disseny que pugueu imaginar.

 

Per què triar Disseny a punt?

  • Materials de la millor qualitat
  • Impressió duradora i resistent
  • Servei ràpid i eficient
  • Dissenys personalitzats al vostre gust

 

 

Crea la teva samarreta única

Volem que expressis la teva creativitat i singularitat amb les nostres samarretes personalitzades. Ja sigui per a un esdeveniment especial, una regal únic o simplement per a lluir una peça que et defineixi, a Disseny a punt t’ajudem a fer realitat la teva idea.

El nostre equip de dissenyadors està preparat per assessorar-te en cada pas del procés, garantint que el resultat final sigui exactament el que esperaves. No hi ha límits per a la imaginació!

Contacta’ns avui mateix

Estem aquí per ajudar-te a crear la samarreta perfecta. Contacta’ns avui mateix i comença a dissenyar la teva samarreta personalitzada.

 

Contacta’ns

Tipus d’Estampació per a Samarretes

Serigrafia

La serigrafia és una tècnica tradicional i popular per a grans tiratges. És ideal per a dissenys amb pocs colors sòlids i ofereix una gran durabilitat.

Impressió Digital (DTG)

La impressió digital permet crear dissenys amb molts colors i detalls. És perfecta per a petites tirades o peces úniques, oferint resultats molt detallats i colorits.

Transferència Tèrmica

La transferència tèrmica és una tècnica on el disseny es transfereix a la samarreta mitjançant calor. És ideal per a dissenys complexos i fotografies.

Vinil Tèxtil

El vinil tèxtil implica tallar el disseny en vinil i aplicar-lo a la samarreta amb calor. És durador i perfecte per a textos i formes senzilles.

Brodat

El brodat afegeix un toc de qualitat i elegància a les samarretes. És ideal per a logotips i dissenys que necessiten un aspecte més professional i resistent.

Samarretes Masquefa - Samarretes Piera